Școala Doctorală

Știinţe Umaniste, Politice şi ale Comunicării

Noutăți


Rectorul Andrei GALBEN s-a stins…

S-a stins din viață Andrei GALBEN… Rector al Universității Libere Internaționale din Moldova (ULIM), istoric, profesor universitar, doctor habilitat. De un sfert de veac numele lui este asociat cu cel al ULIM-ului - universitate pe care a conceput-o, dezvoltat-o si promovat-o pe plan național si internațional cu mândrie si încredere de la 1992 încoace. Cu Andrei Galben in frunte, ULIM-ul a ajuns cea mai mare universitate privată din RM, susținând calitatea studiilor si cercetării, libertatea academică, inovația si creativitatea.


Conferinţa ştiinţifică internațională SYMPOSIA STUDENTIUM, MAGISTRUM, DOCTORANDUM.

ȘCOALA DOCTORALĂ ȘTIINȚE UMANISTE, POLITICE ȘI ALE COMUNICĂRII în colaborare cu FACULTATEA DE LITERE și FACULTATEA RELAȚII INTERNAȚIONALE, ȘTIINȚE POLITICE ȘI JURNALISM organizează conferinţa ştiinţifică internațională SYMPOSIA STUDENTIUM, MAGISTRUM, DOCTORANDUM.
Conferinţa va avea loc la 27 aprilie 2017, în incinta ULIM.


COMPETIȚIA DE GRANTURI

Școala Doctorală Științe Umaniste, Politice și ale Comunicării anunță și îndeamnă conducătorii de doctorat să participe la competiția națională a proiectelor științifice pentru repartizarea granturilor doctorale de la bugetul de stat, organizată de către Ministerul Educației al Republici Moldova în anul 2016.